Schoolboeken bestellen Iddink

U kunt bij Iddink weer de nieuwe schoolboeken bestellen voor uw zoon/dochter. Hoe u dit kunt doen staat aangegeven in de mail die u van Iddink heeft ontvangen.

Het is belangrijk dat u op tijd bestelt, uiterlijk zondag 7 juli, dan wordt het pakket kosteloos voor de start van het nieuwe schooljaar op het huisadres afgeleverd. Bestelt u na deze datum, dan brengt Iddink administratiekosten in rekening en kunnen zij niet garanderen dat zij de boeken tijdig kunnen leveren.

Overgang leerjaar en doubleurs
Het is belangrijk dat u tijdens het bestellen de juiste keuzes maakt om zo het correcte pakket voor uw kind thuis te krijgen. Er wordt gevraagd naar welk leerjaar uw kind gaat. Zijn er twijfels of uw kind overgaat naar het volgende leerjaar? Dan adviseren wij om pas te bestellen na de laatste rapportvergadering. Doubleurs worden op dinsdag 2 juli gebeld. Hierna heeft u nog 5 dagen om de juiste boeken te bestellen.

Studierichting en profielkeuze
Naast het leerjaar wordt er gevraagd naar de richting (havo of vwo) en bij leerjaar 4 en hoger naar richting met profielkeuze (havo EM, havo NT/NG of vwo EM, vwo NT/NG). Twijfelt u of uw kind overgaat naar havo of vwo of over de profielkeuze? Neem dan contact op met de mentor van uw kind.

Nieuwe instroom
Start uw kind volgend jaar op Helder of stroomt uw kind in, dan kunt u de boeken bestellen volgens deze procedure: boeken bestellen nieuwe leerlingen.

Vragen
U kunt contact met Iddink opnemen als u vragen heeft over het bestelproces. Dat kan telefonisch op 0318 - 648761 en via http://www.iddink.nl. Ook voor algemene vragen over het boekenpakket kunt u bij hen terecht.